nlc.hu
TV-sztárok

A Kanapéhuszárok véleménye Nagy Feróról

Nagy Feró visszavonulását javasolták a Kanapéhuszárok

Bár az énekes személyét illetően nem voltak egy véleményen, abban azonban egyetértettek, hogy az előadónak ideje lenne nyugdíjba vonulnia.

Vegyes érzelmeket váltott ki a Kanapéhuszárokból Nagy Feró produkciója. Volt, akin a nosztalgia lett úrrá, míg más megdöbbent azon, hogy az előadó még mindig színpadra lép.

Nagy Feró a Debreceni Egyetem tanévnyitó stadionshow-ja 2023. szeptember 13-án - Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Nagy Feró a Debreceni Egyetem tanévnyitó stadionshow-ja 2023. szeptember 13-án – Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

“Nézd már, a Fecó, megőrülök. Tök jófej volt!” – kezdte Éva, míg Zsuzsa végig csak azt hajtogatta „Ne, ne, ne!”. A helyzetet csak tovább fokozta, amikor a kanapéhuszárok belemélyedtek a beszélgetésbe.

Őt is szeretem, csak hát most egy kicsit eladta magát. Jó, hát ebben a korban már muszáj” – boncolgatta Zsuzsanna és Noémi, akiknek véleményét más is osztotta.

Nem ezzel a világnézettel született, ez most fejlődött ki nála. Nem szeretem a napraforgó embereket” – tette hozzá Zsuzsa, míg a legfiatalabb generáció képviselői a visszavonulást javasolták az előadónak. “Vissza kellene vonulni és így fejezem ki magamat finoman. Az X-Faktorban volt a fénykora. Ott – a csúcson – abba kellett volna hagyni és visszavonulni” – ecsetelték az osztálytársak.

Mindemellett a Kaanapéhuszárok kikérték maguknak Szente Vajk beszólását, és megdöbbentek A Város Királynőinek külsején. Sőt a műsor női tagjai nem tudták szó nélkül hagyni Szorcsik Viki ruháját, ami nem sok képzelőerőt bízott a nézők fantáziájára. A férfiak között azonban akadtak olyanok is, akiknek egyáltalán nem volt problémájuk a mélyen dekoltált öltözékkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top