nlc.hu
TV-sztárok

Dudás Miki a mai napig szájrapuszizik az anyjával

Dudás Miki: „31 évesen is szájrapuszival szoktam köszönni anyának és apának”

Szerinte ez egyáltalán nem ciki.

Dudás Miki a Mokka vendége volt, ahol többek között újszülött kisfiáról és a kislányáról is mesélt. Elárulta, sokkal szorosabb lett a viszonya a lányával is, mióta megszületett a kicsi.

Dudás Miki

Fotó: TV2

„Nagyon szeretem a kisfiamat, de a lányommal van egy olyan viszony köztünk, ami vele is nyilván lesz majd, de ahhoz telni kell az időnek. Manci most már beszél, van, hogy lelkizünk, megbeszélünk dolgokat, hogy mi történt az óvodában, és tényleg tök jókat dumálunk. Milót szájon csókolgatom minden nap, de síráson kívül még nem nagyon tudunk kommunikálni” – mondta Dudás Miki, aki arra is kitért, hogy mit gondol a családon belüli szájrapuszizástól.

„Én a mai napig például, ha ciki, ha nem, 31 évesen anyának és apának egy szájrapuszival szoktam köszönni. Úgyhogy ezt el tudom képzelni a saját fiamnál, most is a szájában vagyok egész nap, puszilgatom a finom babaszájat. Felnőttkorában is simán szájon puszilom, mert szerintem ebben semmi ciki nincsen” – részletezte az egykori kajakos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top