nlc.hu
TV-sztárok

Csokinak elege van a könnyűvérű nőkből

Egedi Hedda: „Csokinak elege van már a sok könnyűvérű pesti nőből”

Sok hullámvölgy jellemzi a kapcsolatukat.

Egedi Hedda és Csoki vitájától hangos a Párharc villája az elmúlt pár napban: olaszos párnak vallják magukat, a kapcsolatukat sok hullámvölgy jellemzi. A beköltözés előtt fél évig külön éltek, ám a játék közben is problémát okozott az, hogy a fiú nem igazán figyel a barátnőjére – emiatt el is költözött a közös szobából.

Csoki és Hedda

Fotó: TV2

Ennek apropóján érdeklődött a viszonyukról a Bors. „Én nagyon nyitott lennék arra, hogy leüljünk és átrágjuk az adott problémát, de Csoki nem tud az érzéseiről beszélni. Amikor veszekedés közben azt mondom neki, hogy: jó, ha már elküldtél, elmegyek, akkor megijed és kérlel, hogy maradjak. Utána pedig úgy viselkedik, mintha semmi nem történt volna, jó fej, ölelget és puszilgat” – kezdte Hedda, aki már nem engedi a párját egyedül bulizni, ő is mindig megy vele. Azt mondja, sok a könnyűvérű nő, akiket nem érdekel, hogy egy férfinek párja van.

„Mondta is nekem anno, hogy elege van már a sok könnyűvérű pesti nőből és nagyon örül nekem, a vidéki lánynak, aki teljesen más értékeket vall. Csoki egy éve megkérte a kezemet, de azóta sincs esküvő. Úgyhogy teljesen kivagyok, nem akarok 5 év múlva is menyasszony lenni. Viszont ő inkább a gyerekeket emlegeti, de megmondtam neki, hogy addig biztos nem lesz gyerek, amíg nincs esküvő! Én mindenképpen úgy szeretnék szülni, hogy már feleség vagyok” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top