nlc.hu
TV-sztárok

Járai Máté evési heppjei

Járai Máté bizarr evési szokásai miatt sokan szörnyülködnek

Vannak ételek, amiket nem szokványos módon eszik.

A legfurcsább étkezései szokásairól vallottak A Konyhafőnök VIP új évadának a versenyzői. Többek között Járai Máté is elárulta a heppjeit. Kiderült, imádja cukorral meghinteni a mindenki által sósan fogyasztott káposztás tésztát, és a paprikás krumplit sem szokványos módon eszi.

Járai Máté

Járai Máté is megvillantja főzőtudományát A Konyhafőnök VIP új évadában – Forrás: RTL Klub / A Konyhafőnök VIP – videó

A káposztás cvekedlit kristálycukorral szeretem enni, amin sokan szörnyülködnek, hogy hát az egy sós étel. És ráadásul nem is porcukorral eszem, hanem kristállyal, hogy ropogjon. De tényleg, úgy istenigazából ropogjon. És hát valakik a mogyorókrémet kenyérre is teljesen arcátlan dolognak tartják. Bár a mogyorókrémet bekanalazom, de a kenyeret azt nem eszem meg hozzá. Tehát vannak ilyen horrordolgok, amikre azt mondják, hogy undorító” – árulta el a színész, műsorvezető, aki még egy példát kiragadott a furcsának számító evési szokásai közül.

A paprikás krumplit a mai napig tejföllel eszem, és sokan néznek, hogy ezt miért csinálom, aztán ők is elkezdik tejföllel enni. Paprikás krumpli tejföllel: nagyon ajánlom” – jelentette ki.

A Konyhafőnök VIP új évada amúgy november 7-én indul 36 celeb-versenyzővel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top