nlc.hu
TV-sztárok

Vígjáték készül a Karácsonyi énekből

Karácsonyi vígjátékkal késztet életünk újragondolására Ryan Reynolds

A film november 18-ától lesz elérhető az Apple+-on.

Charles Dickens klasszikus történetét, a Karácsonyi éneket már nagyon sokan, nagyon sokféleképpen feldolgozták.  Ezúttal vígjáték formájában, és az előzetes alapján nagy mennyiségű tánccal és zenével elevenedik meg a történet.

Ryan Raynolds a Spirited című film egyik jelenetében.

Fotó: Jelenet a filmből

A Sean Anders által rendezett Spiritedben tele van hollywoodi nagy nevekkel. Will Ferrel alakítja majd a jelen karácsonyának szellemét, miközben a lelkiismeretével küzdő főszereplőt játszó színész nem más, mint Ryan Reynolds (Clint), és a filmben megjelenik majd A számolás jogából is ismert Octavia Spencer. Az előzetes információk szerint Clint egy cégvezető, aki arra akarja rávenni az embereket, hogy műfák helyett ismét igaz fenyőt állítsanak karácsonykor. 

A Karácsonyi éneket (Christmas Carol) Charles Dickens angol író 1843-ban írta meg. A történet főszereplője a dúsgazdag, de szívtelen uzsorás, Ebenezer Scrooge, aki utál minden szépet és jót. Az ünnepek alatt három  szellem keresi fel, akik arra késztetik, hogy újragondolja az életét.

1988-ban egyébként Bill Murray és Karen Allen főszereplésével is készült már vígjáték Szellemes karácsony (Scrooged) címmel. Az igen nagy népszerűségnek örvendő Ryan Reynolds-féle Scrooge valószínűleg aligha lesz igazán kegyetlen és antipatikus karakter, mindenesetre hamarosan kiderül, mennyiben nyúlt, nyújt-e egyáltalán többet, jobbat a Spirited, mint a korábbi feldolgozások. 

Mint a hvg.hu cikkéből kiderül, a film november 18-ától lesz elérhető az Apple+-on.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top