nlc.hu
TV-sztárok

Nick Cartert szexuális erőszakkal vádolják

Nick Cartert szexuális erőszakkal vádolja egy nő

A most 37 éves nő kártérítést követel.

Két éve újra koncertezik a Backstreet Boys, többek között Budapesten is felléptek már. Az utóbbi napokban azonban rossz hírek érkeztek a banda háza tájáról: egy kereset szerint Nick Carter szexuálisan bántalmazott egy kiskorú lányt 2001-ben Washington államban, egy koncert után – szemlézte a Guardiant a 24.hu.

Nick Carter

Fotó: Getty Images

A bíróságra beadott dokumentumokban az áll, hogy az autizmussal és cerebral paresisszel élő, akkor 17 éves lányt meghívta egy italra Carter – Ruth almalevet kért, de áfonyalevet kapott, ami gyanús volt neki. Nem sokkal később – a nő állítása szerint – a mosdóban orális szexre kényszerítette a fiúbanda tagja, majd később egy ágyon is szexuálisan bántalmazta, sértegette. Mondván, úgysem fog neki hinni senki. 

„Csak azért, mert Nick Carter egy híresség, nem jelenti azt, hogy megbocsáthatók a bűnei. Túlélő vagyok, és mindig is az leszek” – hangzott el a csütörtöki sajtótájékoztatón. Ruth a dokumentumok szerint akkoriban még szűz volt, majd HPV-s lett, most pedig kártérítést követel. Nick Carter tagadja a vádakat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top