nlc.hu
TV-sztárok
Záray Márta és Kovács Erzsi gyűlölték egymást

Záray Márta és Kovács Erzsi 35 éven át gyűlölték egymást

Nem szakmai, hanem magánéleti féltékenység volt a gyűlölet alapja.

A story.hu szerint annak idején mindenki tudta a szakmában, hogy Záray Márta és Kovács Erzsi gyűlölték egymást. Az utálatuk alapja azonban nem szakmai, hanem magánéleti féltékenység volt. A lap azt írja, nem voltak hajlandóak egy légtérben tartózkodni, így nem lehetett őket közös rendezvényre sem meghívni.

Záray Márta és Kovács Erzsi

Fotó: Youtube / Friderikusz Show archív

A legendás békülésre a Friderikusz Show egy 1994-es adásában került sor. Mint kiderült, egy időben az a hír járta Kovács Erzsiről, hogy el akarta csábítani Záray Márta férjét, Vámosi Jánost, amit az énekesnő nyilvánvalóan nem nézett jó szemmel. „Soha nem volt az esetem a Vámosi, és ha el akartam volna csábítani, el is tudtam volna, mert nagyon szép lány voltam” – mondta akkoriban Kovács Erzsi. 

Arra is a műsorban derült fény, hogy Záray és Kovács is a másikról hitte, hogy terjeszti ezt a pletykát a szakmában. Mint kiderült, maga Vámosi János kezdte el terjeszteni zenei berkeken belül. Akkor, abban az adásban megbeszéltek mindent és végleg kibékültek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top