nlc.hu
TV-sztárok

Kabát Peti a karácsonyról

Kabát Peti idén is az utolsó pillanatra hagyja az ajándékvásárlást

Szereti az ünnepek körüli lelassulást, de az ajándékokat gyorsan és precízen vásárolja be karácsonyra. Kabát Peti mesélt családi hagyományokról és a VIASAT3 Ide Süss! – Ünnepi kihívás műsorában átélt élményeiről.

Mikor intézed az ajándékvásárlást?

Az utolsó hétre szoktam hagyni sajnos. Mindig eltervezem, hogy idén más lesz, de valahogy így alakul aztán. Viszont nagyon alaposan utánajárok, ki mit szeretne, ezeket az információkat mindig, mindenkitől begyűjtöm. Így aztán nagyon célirányosan megyek az üzletekbe és elegendő egy napot rászánnom, hogy megvegyem, ami a fa alá kerül.

Mesélsz egy gyerekkori ünnepi pillanatot, amire örömmel emlékszel vissza?

Amikor kicsik voltunk, mindig nagycsaládban ünnepeltük a karácsonyt. Emiatt rengeteg rokon, barát jött át az ünnepek alatt, így sok-sok ajándékot kaptunk a testvéremmel. Elvittük az ajándékokat a fürdőszobába, majd bepakoltuk őket a fürdőkádba, és amikor elmentek a vendégek, akkor kezdtük is kibontogatni őket.  

Van-e nálatok valami különleges hagyomány, amit minden évben tartotok?

A karácsonyt mi a mai napig családi körben ünnepeljük, ezt mindig nagyon várom, mert akkor végre együtt vagyunk, nem rohan senki, van időnk egymásra. Számomra emiatt ez a legszebb ünnep az évben. Nálunk mindig is nagy hagyománya volt ennek, hiszen mindig a szüleimnél gyűlt össze család, ott mindig nagy ünneplések zajlottak.

Kabát Peti

Kredit: VIASAT3 / Labancz Viktória

Milyen új recepteket sikerült elsajátítanod az Ünnepi kihívásban A műsor után te fogod készíteni otthon az ünnepi süteményeket?

Szabi kuglóf receptjét szerettem csinálni, azt könnyen meg lehet tanulni. Viszont teljesen őszintén szólva, nem szoktam sütni. Anyukám és Adri is annyira profi a konyhában, hogy kár volna az én tudásomra bízni pont ezen a fontos ünnepen a finomságokat. Természetesen szívesen besegítek, de a konyhában nálunk más a főnök.

Melyik volt a kedvenc pillanatod az Ide süss! forgatása alatt?

Amikor a kuglófot kivettem a sütőből, majd a formából. Kiráztam és megláttam a fekete kuglófot, ami szénné volt égve. Nekem az volt „A pillanat” a műsorban, de szerintem esélyes az egész műsor legviccesebb pillanata címre is.

Ha szeretnéd a sztárokkal elkezdeni az év végi hangolódást, akkor kapcsolj a VIASAT3 csatornájára minden hétköznap 19 órakor, és nézd az Ide süss! – Ünnepi kihívást!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top