nlc.hu
TV-sztárok

A Nagy Ő Mimije Down-szindrómás testvéréről

„Számomra ő ugyanolyan, mint egy egészséges ember” – A Nagy Ő Mimije Down-szindrómás testvéréről mesélt

Minden szabadidejét bátyjával tölti A Nagy Ő versenyzője.

„Csak magával van elfoglalva, lelkileg üres” – ezt állították társai a Nagy Ő egykori versenyzőjéről, Mimiről. Ez azonban óriási tévedés. Elég, ha csak a testvérére gondolunk, akit Mimi szinte a fiaként nevel. Óvja őt, vigyáz rá és mindig is első lesz az életében. Tibi Down-szindrómás. Amióta az utcán megverték, Mimi sehová nem engedi el őt egyedül.

Mimi és testvére

Mimi és testvére, Tibi

„Minket a szüleink úgy neveltek, hogy rengeteg közös programot csináltunk piciként: kirándultunk, mozi, rengeteget sportoltunk együtt. Nekem ez természetes, hogy ő fogyatékkal élő, de számomra ugyanolyan, mint egy egészséges ember – mesélte Mimi, aki arról is beszélt, hogy habár érzelmes lánynak tartja magát, a műsorban sokszor megkapta versenytársaitól, hogy belül üres. – Nyilván van egy külső, ami miatt ezt gondolják, van bennem valamilyen szinten egy ilyen én is, a szüleim kiskoromban jobban elkényeztettek, lehet, emiatt ez így bennem maradt és szeretem, ha egy férfi is kényeztet.”

Árpa Attila végül nem Mimit választotta, aki azóta sem vetette bele magát a randizásba, az egyetlen férfi az életében a testvére. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top