nlc.hu
TV-sztárok

23 kilót fogyott Kandász Andi

Kandász Andi: „23 kilótól szabadultam meg”

Gyerekkori álmát váltotta valóra Kandász Andi és Keleti Andrea.

Az utóbbi években került nagyon közeli kapcsolatba Keleti Andrea és Kandász Andi. A műsorvezető a táncművészhez fordult, hogy megtanítsa néhány lépésre, azóta pedig szinte elválaszthatatlanok lettek. Így nem is volt kérdés számukra, hogy együtt hangolódnak az ünnepekre is.

„A balett a szívem csücske, de hogy ilyen csodás tütü legyen rajtam, még soha nem fordult elő” – mondta Keleti Andi.

„Balettoztam gyerekkoromban, de soha nem volt ilyen szép fellépőruhám. Pár éve nem is mutatkoztam volna szívesen ilyen feszes dresszben, de Andi egy táncóra alkalmával elárulta csodás alakjának titkát, és a módszere segítségével én is 23 kilótól szabadultam meg, éhezés és önsanyargatás nélkül. Egy palesztin népgyógyászatban népszerű étvágycsökkentőnek köszönhetően mostanra felszabadultabban viszonyulok a testemhez, kevesebb bennem a szorongás a külsőmmel kapcsolatban” – mondta Kandi, aki karácsonykor sem mond le a finom falatokról.

Keleti Andi és Kandász Andi

Fotó: Archív

„Tíz éve mindig december 1-én díszítem fel a fát, hogy a lakás fényárban ússzon, onnantól kezdődik az ünnepségsorozat. 22-e a házassági évfordulónk, 23-án halászlevet főzünk bográcsban a kertben a nagy baráti körünkkel, aztán indul a családlátogatás. Mindig beosztjuk, hogy ki, mit készít, mi Lolával általában halat vagy kacsát sütünk, és ilyenkor nem figyelek arra, hogy mit és mennyit eszem. Úgy gondolom, ha valaki az ünnepek előtt és utána gondol az alakjára, akkor közben nem kell sanyargatnia magát” – mondta a műsorvezető.

Keleti Andiék is mindig meghosszabbítják a karácsonyt. „Az ünnep mindig a családról szól, mivel szerencsére a nagyszülők is megvannak, velük vagyunk 24-én. Már az ünnep előtt együtt kimegyünk egy vásárba, forralt bor iszunk, mézeskalácsot eszünk. Egy nappal korábban feldíszítjük a fát, így nálunk a karácsony 23-án elkezdődik. Nem tudom, hogy ez a gyerekek miatt, vagy a mi türelmetlenségünk miatt alakult így” – mesélte nevetve a táncművész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top