nlc.hu
TV-sztárok

Berki Krisztián szelleme

Berki Krisztián szelleme meglátogatta Hajdú Pétert

Rendszeresen tapasztal furcsa dolgokat Hajdú Péter, mióta Krisztián meghalt.

Hajdú Péter a barátja elvesztését követő napokban különös és megmagyarázhatatlan dolgokra figyelt fel az otthonában, amiről a Frizbi TV-n látható Sebestyén Balázs-interjúban mesélt a tévés, aki hozzátette azt is, hogy nem igazán hisz a halottlátóknak.

Hajdú Péter

Hajdú Péter (Fotó: Birton Szabolcs)

„Van lenn egy kis konditerem-szerűségünk, van benne egy futópad meg egy kondigép. A kondigépet kilenc éve vettük, de sosem használtuk. Bementem a gépházba, ott volt valamilyen alapzúgás. Eszti mondta, hogy a kondigép zúg, de megyek föl a gyerekhez. Gondoltam, akkor biztos az elem, kiszedem a kondigépből az elemet. Elkezdtem hátulról szétszedni azt a kis kijelzőt. De nem tudtam, és most jön a lényeg, esküszöm, hogy így történt: előrejöttem, és mint ahogy a kvarcórában vannak a betűk, az volt kiírva, hogy Berki. Szóltam Eszternek, hogy jöjjön le, le is jött és felsikoltott, azt mondta, azonnal menjünk el innen. Mindezt úgy, hogy egyikünk sem hisz ebben” – mesélte Hajdú Péter, aki azonnal megkereste egy, a szellemvilágban jártas ismerősét.

Kovács-Magyar András, aki állítólag el tud engedni szellemeket, azt mondta, hogy ott van velük Berki Krisztián, akinek nevét továbbra is viseli volt felesége. Hajdú Péter nem tétovázott, este 11-kor elment Andrásért, hogy egy sajátos szertartással elengedje Krisztián szellemét. „Azt mondta, hogy érezni fogunk egy kis melegséget. Ahogy kimérte, odamentünk, és lehet hogy bebeszéltük magunknak, de ott tényleg melegebb volt a levegő. Meggyújtott egy gyertyát, majd mondott egy-két dolgot, aztán elment” – folytatta a történetet Hajdú Péter. 

Forrás: Blikk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top