nlc.hu
Sztárok

Megtartja a Berki nevet Mazsi

Ezért tartja meg a Berki nevet Mazsi

Régi néven kezd új életet Berki Krisztián özvegye.

Öt hónappal Berki Krisztián tragikus halála után a jövőbeni terveiről mesélt a Borsnak Berki Mazsi. Kiderült, az új szerelem mellett új célok is születtek a fiatal özvegy lelkében. 

Berki Mazsi,

Berki Mazsi a Dancing with the Stars-ban – Fotó: Sajtószoba

A Dancing with the Stars-ban már úgy konferálták fel őt, mint üzletasszonyt, ami előrevetíti, hogy mit tervez. A saját lábára fog állni, a kreativitásával és a kitartásával azt szeretné elérni, hogy senkitől se kelljen függenie, és kilépve a volt házassága árnyékából, megismerjék az igazi Mazsit az emberek. „Komoly céljaim vannak. Szeretnék letenni valamit az asztalra. Valami olyat, hogy utána az emberek azt mondhassák: igen, ő a Katona Renáta néven született lány, aki letett valamit az asztalra” – árulta el a bulvárlapnak Berki Krisztián özvegye, hozzátéve: „Megtartom a Berki nevet. Berki Renáta Mazsiként ismertek meg és a kislányommal közösen ezt a családnevet viseljük”.

A fiatal özvegy arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy mennyire meglepő számára, hogy amikor a nyilvánosság előtt élte az életét, az nem érdekelte ennyire az embereket, most viszont, hogy nem hajlandó elmondani és megmutatni, hogy kit szeret, elképesztő hajtóvadászat folyik utána; követik őt, hogy lefotózhassák a férfit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top