nlc.hu
TV-sztárok

Ő Tomán Szabina megmutatta ritkán látott férje

Tomán Szabina megmutatta ritkán látott férjét

Nemcsak a karrierje, de a magánélete is sínen van.

Tomán Szabina sikeres üzletasszony, amiről elég sokat hallhatunk, a magánéletét azonban nem veri nagydobra. Férjével nem csak a kapcsolatukban, de a munkában is kiegészítik egymást, remekül működik a párosuk.

Tomán Szabina

Fotó: Trenka Attila

„Az együtt töltött évek megerősítettek minket abban, hogy remek párost alkotunk. A vállalkozói lét mellett mind a ketten szeretünk kikapcsolódni, szórakozni, és élményeket gyűjteni a családunkkal, barátainkkal vagy éppen kettesben. Reméljük, jövőre még több izgalmas kaland, utazás, közös emlék vár ránk” – mondta a Blikknek Szabina. A férjével közös fotót a cikkben találod.

Az üzletasszony a család fontosságáról is mesélt. „Azt gondolom, nagyon fontos, hogy anyaként is küzdjünk azért, hogy megvalósítsuk az álmainkat. Mindent el lehet érni, de igaz, hogy ehhez elengedhetetlen a támogató családi háttér is. Nagyon szerencsés vagyok, mert nekem ez abszolút megvan. A két lányom és a párom nélkül ezt nem tudnám így csinálni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top