nlc.hu
TV-sztárok

Árpa Attila és Tomán Szabina kapcsolata

A Nagy Ő: Árpa Attila Tomán Szabinával való kapcsolatáról vallott

Árpa Attila a Borsnak elárulta, hogy Tomán Szabinával való kapcsolata eredetileg egyéjszakás kalandnak indult.

Árpa Attila és Tomán Szabina a válása után is jó kapcsolatot ápolnak egymással, közös gyermeküket is együtt nevelik. A színész büszke arra, hogy exfelesége sikeres üzletasszonyként vezeti a vállalatát, sőt, ő is rendszeresen fogyasztja a termékeit, amiről nyíltan beszél is:

„Szerintem nem olyan furcsa ez, a műsorban több alkalommal is beszéltem róla, hiszen része a múltamnak és mint a gyermekem anyja, a jelenemnek is. Jó viszonyban vagyunk. Illetve eddig voltunk, ugyanis hamarosan megjelenik egy könyve, majd kiderül, hogy utána is jóban maradunk-e…” – mondta Árpa Attila.

Árpa Attila kapcsolata Tomán Szabinával

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

„Tény és való, hogy amikor megláttam, valóban nem gondoltam volna, hogy gyerek és házasság lesz és szerintem ezzel ő is így volt. Egyébként nem hiszek a társkeresőkben, sajnos csak rossz tapasztalataim vannak róla. Hogy a szereplést komolyan gondoltam-e vagy sem? Reménnyel telve indultam neki. Az pedig, hogy megtalálom-e a szerelmet, a műsorból kiderül” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top