nlc.hu
TV-sztárok

Metta sztorijától kiborultak a lányok

A Nagy Ő: Metta ömlengése a randiról kiborította a többi lányt

A lányokat nagyon érdekelte Metta randija, „romantikus ömlegése hallatán˝ azonban hamar dühbe jöttek.

Árpa Attila egyre közelebb kerül a lányokhoz A Nagy Ő-ben, már kettőjükkel csókolózott is, éppen ezért a többiek úgy érzik, rá kell kapcsolniuk. A színész igyekszik mindenkire szakítani egy kis időt és romantikus perceket lopni tőlük, hogy minél jobban megismerkedjenek. 

A Nagy Ő - Lányok

A Nagy Ő

A legutóbbi adásban Mettával ment el randizni, melyről a lány úgy tért vissza a villába, hogy ugrált örömében, bár a többiek megjegyezték, ahhoz képest elég kevés időt töltöttek együtt. 

Rövid randi volt, de annál tartalmasabb – mondta Metta, majd szó szerint ömlengésbe kezdett. – Nagyon jó volt… oda lépett hozzám Attila, hozzám ért, elkezdte simogatni a kezem, végig simogatott mindenhol, nagyon közel jött. Képzeljétek el zenészek voltak ott. Iszonyatosan, durván romantikus volt. Nagyon durván hatott rám, ahogy hozzám ért, ahogy közel hajolt, és az illata, az érintése, az egész rezgése…

A többiek eddig bírták hallgatni és rászóltak Mettára, inkább folytassa a mesélést. 

Alig bírtam kivárni Mettának az ömlengését, hogy végre térjünk már a lényegre, hogy mi is volt ez a romantikus randi” – mondta Fruzsi később. Metta egyébként azt is elárulta, hogy Attilával kibeszélték a többi lányt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top