nlc.hu
Sztárok

Visszatért Erika A Nagy Ő-be

Fordulat A Nagy Ő-ben: visszatért egy hazaküldött nő, és máris a jakuzziban kötött ki Árpa Attilával

Attila újabb esélyt kapott, amikor meglátta a már kiesett versenyzőt.

Árpa Attila hétfőn újabb hölgyektől köszönt el A Nagy Ő-ben, a következő napokban viszont a műsorvezetőnek, Lékai-Kiss Ramónának feltűnt, a színész nincs valami jó passzban. A kérdésére, hogy mi bántja, elmondta, nem biztos benne, hogy jól döntött, amikor Erikát hazaküldte, mert rájött, a jövőben inkább egy nyugodt, őszinte nőre lenne szüksége. 

Árpa Attila és Erika

Árpa Attila és Erika

Minden kívánsága így váljon valóra, ugyanis a csütörtöki adásban Erika meglepetésszerűen felbukkant, és ezúttal ő vitte el egy kellemes randira A Nagy Ő-t, hogy mindent megbeszéljenek. 

„Amikor megláttam Erikát, akkor nagyon örültem. Nem tudtam hova tenni, értelmezni, hogy akkor most ő visszatér vagy csak egy újabb esélyt kaptam, hogy beszéljek vele. Nem is gondolkodtam rajta, egyszerűen csak megörültem neki, jó érzés volt, megnyugtatott” – mondta Attila. Erika egy különleges helyszínre vitte a férfit, ahol a ruha is lekerült róluk. 

„Erika egy szép nő, gyönyörű szép nő, bikiniben még szebb. Ha egy szép nővel, aki bikiniben van, egy jakuzziban ülsz, akkor szép az élet” – magyarázta Attila, Erikával pedig egyre közelebb kerültek egymáshoz, amire a testük nem akárhogy reagált… 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top