nlc.hu
TV-sztárok

Visszatér a képernyőre Bochkor Gábor

Ebben a műsorban tér vissza a képernyőre Bochkor Gábor

Visszatér a képernyőre a #Bochkor, sztárok mérik össze tudásukat Gundel Takács Gábor műsorában, a Géniuszban és öt év után áll újra színpadra Markos György az AradiVarga Show-ban.

December 31-én 19 órakor kezdődik a Géniusz szilveszteri adása, amelyben sztárok mérik össze tudásukat. Az ATV műsorvezetői, Krug Emília, Szöllősi Györgyi és Sváby András mellett Pásztor Anna, Lovász László és Szécsi Zoltán mérettetnek meg az ország legnehezebb kvízműsorában. A játékmester ezen az estén is Gundel Takács Gábor lesz.

A Géniusz után 20.25-től visszatér az ATV képernyőjére a #Bochkor. Bochkor Gábor és vendégei, Jakupcsek Gabi, Risztov Éva, Csonka András és Kabát Peti jó hangulatban, önfeledt nevetéssel búcsúztatják az évet.

bochkor szilveszter

Fotó: ATV

21.40-kor kezdődik az AradiVarga Show szilveszteri műsora, amelyben öt év után áll újra a színpadra Markos György humorista, aki egy fergeteges jelenettel szórakoztatja majd a nézőket. A felszabadult jókedvről a két házigazda, Aradi Tibor és Varga Ferenc József mellett többek között Oroszlán Szonja, Laár András és Vida Péter gondoskodnak majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top