nlc.hu
TV-sztárok

Bochkor Gábor karrierje

Bochkor Gábor visszatér a képernyőre

Évek óta töretlen sikerrel fut az ATV-n a #Bochkor.

Vasárnap este az ATV sikerműsora, a #Bochkor új adásokkal tér vissza a képernyőre. A rádiós és televíziós fenegyerek nevével fémjelzett #Bochkorban a hét legizgalmasabb bulvárhíreit beszéli át a meghívott sztárokkal. A késő esti talkshow első adásában Görög Zita, Risztov Éva, Kabát Peti és Sváby András szórják majd a poénokat.

„A műsor különlegessége, hogy a szereplőket a nézők más tévéműsorokból ugyan ismerhetik, vetélkedőből, show- vagy beszélgetős műsorokból, de ezekben leginkább a saját karrierjükről kérdezik őket. A #Bochkorban viszont olyan témákra reagálnak, amelyek valahol a nagyvilágban vagy Magyarországon történtek. Őszinte véleményt mondanak, saját élmenyeiket tárják elénk, vitatkoznak egymással és így sokkal többet tudunk meg róluk, mintha csak magukról faggatnánk őket. A vendégválasztásunk nagyon tudatos, de mára már ebben is nagy a rutinunk. 

Van egy jó hosszú listánk azokról a vendégekről, akik az elmúlt hat évben remekül beváltak.

Arra nagyon ügyelünk, hogy minél eklektikusabb legyen a társaság, azaz legyen valaki, aki önmagában humoros, valaki képviselje a mélyebb gondolatokat, legyen egy harsány, s persze a nemek aranya a lehetőség szerint fele-fele legyen. Nagyon örülünk, amikor új vendég érkezik és felveszi a csapat ritmusát. Az elmúlt évek alatt nagyon összeszoktunk, jól működik a kis csapatom, a vendégek is mindig lelkesen jönnek. Mintha egy baráti társaság jönne össze, dumálunk, nevetünk egy jót. Ezt a kötetlenséget a nézők is értékelik, hétfőnként a rádióadásba rengeteg üzenetet kapok, hogy mi tetszett a legjobban nekik a vasárnapi #Bochkor adásában” – mondta a műsorról Bochkor Gábor.

Bochkor Gábor

Bochkor Gábor (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top