nlc.hu
TV-sztárok

Vavra Bence még mindig szingli

Vavra Bence: „Nem keresem erőszakosan a páromat”

Intenzív időszakot tudhat maga mögött, nem volt ideje ismerkedni.

Vavra Bence megnyerte a Sztárban Sztárt, és a Dancing with the Starsban is sokáig jutott, emellett több saját dalt is kiadott az elmúlt egy évben. A karrierje tehát jól alakul, a magánéletére azonban nem volt túl sok ideje – még mindig szingli, de nem is akar ezen mindenáron változtatni.

Vavra Bence

Fotó: TV2

„Intenzív időszakot tudhatok magam mögött, egyszerűen nem volt időm ismerkedni. Továbbra is nyitott vagyok egy kapcsolatra, de nem keresem erőszakosan a páromat. Mint minden fiatal, én is járok társaságba, ismerkedem új emberekkel. Hiszek benne, hogy jönni fog, amikor és akinek jönnie kell” – mondta a Borsnak az énekes, aki a karácsonyi terveit is megosztotta az olvasókkal.

„Ilyenkor körbejárom az országot, hogy meglátogassam a családot, igaz, most még barátnő nélkül. Nagy a távolság közöttünk, de nem bánom a sok utazást, mert így sokat vagyunk együtt” – részletezte Bence. Kiderült, nincs egyedül, hiszen nemrég örökbe fogadott egy egyéves kutyust.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top