nlc.hu
TV-sztárok

Összejött Vavra Bence és Lissák Laura?

Összejött Vavra Bence és táncpartnere, Lissák Laura? Megszólalt a pletykákról az énekes

Felröppent, hogy több lehet köztük barátságnál.

Együtt utazott Spanyolországba a Dancing with the Stars 3. évadának egykori párosa, Vavra Bence és táncpartnere, Lissák Laura. Így egyből elindultak a találgatások, miszerint minden bizonnyal összejöttek.

Vavra Bence és Lissák Laura

Vavra Bence és Lissák Laura a Dancing with the Starsban – Fotó: Sajtószoba

Mint a Bors írja, a Spíler TV jóvoltából utazhattak Spanyolországba, a tévécsatorna ugyanis próbára tette a párost, hogy mennyire ismerik egymást, és mivel sikerrel teljesítették az akadályokat, Sevillába utazhattak együtt, hogy élőben nézhessék meg a Real Betis és a Real Madrid mérkőzését. Spanyolországban azonban kínos szituációba keveredtek: csak egy hotelszobát foglaltak nekik a szervezők, mert azt hitték, egy párt alkotnak. A DWTS-páros azonban tisztázta a helyzetet a La Ligával, miszerint nem alkotnak egy párt, így kértek maguknak még egy szobát.

„Nem vagyunk egy pár, akkor sem, hogyha ezt feltételezte a La Liga rólunk” – szögezte le Vavra Bence. Mint mondja, ők pusztán jó barátok és jól működnek együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top