nlc.hu
TV-sztárok

Bangó Marikáék nem viszik túlzásba az ajándékozást

Bangó Marika: „Nem visszük túlzásba az ajándékozást”

Ennek ellenére vásárlással tölti az adventi időszakot Bangó Marika.

Bangó Marika jó előre bevásárolt, megvette az ajándékok többségét, hiszen tudja, hogy az ünnepek előtti pár nap nagyon sűrű, ráadásul karácsonykor szinte végig a konyhában sürög-forog. Az otthonukat is előre feldíszítették, így lélekben is készülhetnek az ünnepre.

Bangó Marika

Fotó: Olajos Piroska

„Nem csak a házunkat, a lelkünket is ünnepi díszbe öltöztetjük, hangolódunk, az unokáink így tanulják meg a hagyományainkat. A gyerekek már kiröpültek, de igazából egész évben egymásnak adják a kilincset. Gyakran időznek nálunk, szenteste pedig mindannyian együtt leszünk. A csokitortám – ennek titkos receptje van –, bejgli és töltött káposzta biztosan kerül az asztalra. A káposztát frissen, 24-én főzöm. Mi csak az unokákat ajándékozzuk meg. Azt sem visszük túlzásba, utána pedig átmegyünk édesanyámhoz, ahol lekapcsolt villany fogad minket. Mi a bejáratnál kántálunk, karácsonyi szent énekeket éneklünk, és ezután kapunk bebocsájtást. Csodálatos időszak ez, próbáljuk kiélvezni” – mesélte a Story magazinnak Bangó Marika.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top