nlc.hu
TV-sztárok

Majka Sztárban sztár leszek! szett

Majka legjobb Sztárban sztár leszek!-szettjei

Majka a női zsűritársaihoz képest visszafogott szettekben mondta el a véleményét hétről-hétre a Sztárban sztár leszek! műsorában.
Majka szettjei a Sztárban sztár leszek! műsorában

Majka amíg fellépésein mindig sportos, de extrém szettekben rappel, addig a Sztárban sztár leszek! ítészeként sokkal visszafogottabb. A zsűritagok közül ő volt a legkevésbé bevállalós. Tóth Gabi és Köllő Babett mellett még Pápai Joci is extrémebb darabokat viselt. Majkának leginkább kabátjai, garbói vittek színt az outfitjeibe.

Majka szettjei a Sztárban sztár leszek! műsorában
Megnézem
Összes kép (5)

Majka egyébként nem rejtette véka alá a véleményét a műsorban, egy alkalommal Kökény Dani produkciója nem nyerte el a tetszését, aminek hangot is adott. Majka kritikáját hallgatva Kökény Dani egyik családtagja odaszólt az ítésznek: „Mindjárt lemegyek!” A rapper persze nem ijedt meg, inkább viccesen visszaszólt a méltatlankodó rokonnak: „Ne tessék engem fenyegetni!” – vágott vissza a zsűritag, majd 7 pontra értékelte a versenyző dalát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top