nlc.hu
Sztárok

Így feszített Majka 20 évvel ezelőtt a a Való Világban

Így feszített Majka 20 évvel ezelőtt a Való Világban

Majka nevét 2002-ben ismertük meg a Való Világ című valóságshow első szériájában.

Majka, azaz Majoros Péter lassan 20 éve az életünk része, a Való Világban jelent meg először a tévé képernyőjén, és bár nem ő vitte el akkor a valóságshow fődíját, azóta bebizonyosodott, hogy az igazi győztes mégis Majka lett.

Majka akkor és most

Majka 20 évvel ezelőtt (Fotó: Sajtóklub)

2012-ben Majka egy interjúban elmondta, szerinte neki miért sikerült a médiában az, ami a többi szereplőnek a villából nem igazán ment: „Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy mentálisan felkészültebb voltam, mint eddig bárki más a Villából. Sokkal jobb a reakcióidőm és rálátásom, hogy hogyan lehet valakiből valami. Amikor bementem, nem tudtam, mi lesz, de amikor kijöttem, tudtam, hogy élnem kell a lehetőségekkel. Szerencsén kívül nekem akkor ott volt a Dopeman, akitől megtanultam a zene iránti alázatot, és egy színpadi viselkedési formát is elsajátítottam. Az már mindegy, hogy nem mindenben értettünk egyet. Aztán az RTL Klub is megtolt. De mégis leginkább a nézők, akik visznek a hátukon. Utálnak vagy szeretnek. Vagy azt mondják rám, hogy ez egy büdös, mocskos, senkiházi, vagy azt, hogy kurva jó arc.” 

Majka akkor és most

Majka a Sztárban Sztár leszek! zsűrijeként(Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

Majka Dundika, azaz Majoros (korábban Hornyák) Hajnalka személyében találta meg az igazit. Bár a házassággal tíz évet vártak, a gyerekvállalásnak nem állított egy darab papír akadályt: 2011-ben megszületett első gyermekük, Marián, majd 2016-ban a kistestvére, Olivér. Majkát több sikeres tévés produkcióban is láthatjuk fellépései mellett, jelenleg a Sztárban sztár leszek! zsűrijét erősíti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top