nlc.hu
TV-sztárok

Valóra vált Halastyák Fanni és Szlépka Armand álma

Valóra vált Halastyák Fanni és Szlépka Armand álma

Halastyák Fanni és Szlépka Armand boldogsága határtalan.

Nemazalány, azaz Halastyák Fanni és Szlépka Armand már novemberben azt tervezgették, hogy egy nagyobb lakásba költöznek – írja a Bors.

Halastyák Fanni és Armand új otthona

Fotó: Birton Szabolcs/solwee

„Régebb óta terveztük, hogy elköltözünk abból a picike albérletből, ahol éltünk, hiszen azt akkor vettem ki egy kedves ismerősömtől, amikor Budapestre költöztem. Szerettünk ugyan ott élni, de tényleg kicsi volt kettőnknek, így egy ideje már kerestük a megfelelő otthont, amit éppen karácsony előtt néhány nappal találtunk meg. Nem is hezitáltunk, azonnal lecsaptunk rá és pillanatok alatt birtokba is vettük…Tulajdonképpen fél nap alatt összepakoltunk és a barátaink segítségével át is cuccoltunk. Miközben kipakoltunk, én már el is kezdtem a karácsonyi készülődést, vagyis beálltam a konyhába és amíg Moh a lakásunkat csinosítgatta, én elkészítettem az ünnepi menüt. A mögöttünk álló napok nagyon pergősre sikerültek. Voltunk Armand szüleinél, anyu pedig eljött hozzánk és hétfőn ment haza. Olyan jó, hogy végre olyan otthonunk van, ahol vendégeket is tudunk fogadni” – mondta Fanni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top