nlc.hu
TV-sztárok

Aranyos videót osztott meg a Nánási család.

Ilyen cukin táncolt Nánási Pál és a kislánya, Mici – videó

Aranyos videóval jelentkezett a Nánási család.

A Blikk szúrta ki a cuki videót, amit Nánási Pál a család Instagram-oldalán tett közzé. Ebben azt lehet látni, ahogy táncot lejtett hercegnői ruhába bújt kislányával, Micivel. A nem mindennapi páros nagyon cuki a felvételen.

Ördög Nóráék nemrég egy másik videójukkal is felrobbantották a netet. A családban már hagyomány, hogy minden évben készítenek egy karácsonyi dalt tehetséges énekesekkel együttműködve. A legújabb, 2022-es karácsonyi dalukat – ami a Hógömb címet kapta, és december 6-án került fel a Nánási család Youtube-csatornájára – Tóth Vera és DR BRS (Béres Attila) énekli. A klipben Ördög Nóra egész családja feltűnik: táncolnak, együtt énekelnek Tóth Verával és rappelnek DR BRS-sel, aki nemrég Zalatnay Cini egyik slágerét dolgozta fel.

Nánási Pál és Ördög Nóra

Nánási Pál és Ördög Nóra (Fotó: Instagram)

Szintén nem olyan régi hír a család kapcsán, hogy Nánási Pál végre rászánta magát a szemműtétre, így félreteheti a szemüveget, ami zavarta a munkájában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top