nlc.hu
TV-sztárok

Kirabolták a magyar mulatós sztárt külföldön

Velencében rabolták ki a magyar mulatós sztár, Sihell Ferry baráti társaságát

A Velencei Karneválra utaztak, a rendőrségen kötöttek ki Sihell Ferryék.
Sihell Ferry

Barátaival utazott Olaszországba a mulatós sztár, akinek két barátját is kirabolták még azelőtt, hogy megérkeztek volna a hotelbe. A pénzük mellett az irataik és a bankkártyáik is eltűntek, így a rendőrség mellett a nagykövetség segítségére is szükség volt.

A Muzsika TV sztárja a Ripostnak mesélte el, mi történt:  – Sokszor jártunk már itt, tapasztaltak vagyunk a közlekedésben, de ilyen szerencsétlen helyzetbe még nem kerültünk. Csütörtökön délután öt órakor érkeztünk ki, a Rialto hídnál szálltunk ki, majd egyenesen a szállásunk felé indultunk. Csupán öt perc sétára volt a hotel, de ez az idő elég volt a zsebtolvajoknak, hogy kiraboljanak minket – kezdte  Ferry, akit pár éve otthonában raboltak ki. – A társaság két tagja akkor vette észre, hogy nincsenek meg az irataik és a pénztárcájuk, amikor a recepción kérték a papírokat a bejelentkezéshez – mesélte.

A Dallamokon át műsorvezetője a barátokkal másnap reggel a velencei tiszteletbeli magyar főkonzulnál kezdett, hogy segítséget kérjen.

– Nagyon kedvesek voltak velünk, de mivel ez csak egy kirendeltség volt, továbbirányítottak minket Milánóba, a főkonzulátusra. Pár óránk volt, hogy odaérjünk, mert 12 óráig volt ügyfélfogadás. Végül eljutottunk, de nem teljesen jártunk sikerrel. Az idő hiányában csak egy ideiglenes igazolványt kaptunk, és visszaküldtek Velencébe minket, a rendőrségen feljelentést kellett tennünk.

Valószínűleg nem egyedi eset a miénk, mert öt német nő várakozott ott hasonló problémával, őket is Rialtónál zsebelték ki – mesélte a zenész, aki azt is elárulta, nem hagyták, hogy mindez elrontsa a kint töltött napjaikat. 

Mindenkinek, aki Velencébe készül, azt javasolja, legyen különösen óvatos!

Fotó: Sihell Ferry – Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top