nlc.hu
TV-sztárok
Késsel támadtak Nemazalányra

Egy fellépés után késsel rohantak Nemazalány felé

Zenei karrierje korai szakaszában történt vele az eset.

Nemazalány, azaz Halastyák Fanni régóta nagyon népszerű a Youtube-on és a közösségi médiában, a tévénézők azonban az Ázsia Expresszben találkozhattak vele először, amit meg is nyert a párjával. Az énekesnő nemrég újabb felkérést kapott, vasárnap estétől a Sztárban sztár című műsorban is láthatjuk. A KORKÖR-ben szerepelt a minap, ahol többek között a karrierje indulásáról és egy emlékezetes incidensről is beszélt – szúrta ki a story.hu.

Schumy Csaba

Fotó: Schumy Csaba

„Az első formációmmal léptem színpadra, Dombrádon, a Tisza-parton. Két dalunk volt összesen, de valamiért nagyon szerették volna, hogy elmenjünk. (…) Nem volt annyira jó élmény egyébként, azonkívül, hogy nagyon sok ember nézett minket és láttuk, hogy tényleg szeretik azt, amit csinálunk. Volt egy kis baki, lementünk a színpadról, és egy ember, akinek kés volt a kezében, konkrétan felénk jött. Ott volt a biztonsági őr, de ez mélyen belém rögzült” – emlékezett vissza Fanni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top