nlc.hu
TV-sztárok

Czippán Anett az új párjáról

Czippán Anett az új párjáról: „Mondtam neki, jól fontolja meg, biztosan kell-e neki az, ami velem jár”

Figyelmeztette a párját, nem akármilyen csomagot kap vele együtt.

Czippán Anett pár nappal ezelőtt posztolt egy képet, amelyen új párjával látható. A tévés eddig nem beszélt a kapcsolatáról, most azonban a BEST magazinnal kivételt tett.

„Többször mondtam neki, jól fontolja meg, biztosan kell-e neki az, ami velem jár. Mindenkinek megvan a csomagja, nekem meg aztán pláne. Van két gyerekem, egy kaotikus munkabeosztásom, ráadásul képernyős is vagyok. Aztán kiderült, Miki nem egy ijedős típus” – kezdte a lapnak a műsorvezető. Azt is elárulta, Miki nem teljesen civil, de nem szeretnének lépten-nyomon szerepelni.

„Egyébként ő csak félig-meddig civil, egy informatikai oktatással foglalkozó cég egyik igazgatója, ami mellett zenei újságíróként is tevékenykedik, illetve a Petőfi Rádióban van egy rockzenei műsora. (…) Boldog vagyok mellette, és szívesen meséltem most róla, illetve mutattam meg őt, de óvatos vagyok, biztos nem teszem majd ki a magánéletünket a kirakatba, és nem leszünk celebpár sem. Nyilvánvalóan bujkálni sem fogunk, hisz eddig sem tettük” – részletezte.

További részletek a ma megjelent lapban:

best magazin 02.16

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top