nlc.hu
TV-sztárok

Lukács Sándor 50 éve a Vígszínház tagja

Lukács Sándor több mint 50 éve a Vígszínház tagja, elmondta véleményét Eszenyi Enikőről

A 76 éves Lukács Sándor, aki 50 éve a Vígszínház tagja, nem rejtette véka alá a véleményét.

Lukács Sándor 76 évesen is kirobbanó formában van, aki a Blikknek adott interjújában többek között Eszenyi Enikőről is elmondta a véleményét.

Lukács Sándor véleménye Eszenyi Enikőről

(Fotó: Korponai Tamás/fotocentral)

“A Várkonyi után következő négy igazgató közül Enikő volt az egyik. Miért pont rá kérdezett rá, elárulná nekem? Na, de nézze: ez a szakma egy harcokkal teli, nagyon érzékeny szakma, ahol nagy küzdelmek vannak. Mindenki igyekszik, helyezkedik, a karrierjét építgeti. Eszenyi Enikő nagyon tehetséges művész, nagyon sok érdekes elképzelése volt, például a Diktátor című darab, amit ő rendezett, a mai napig nagy siker a színházunkban. De a tehetség és a jó tulajdonságok mellett becsúsztak hibák is. A hangvétel eldurvult a fiatal kollégákkal szemben. Kialakult egy helyzet, ami nem volt jó, amit nagyon nehéz lett volna tovább folytatni. Velünk, idősebbekkel szemben nem használt ilyen hangot, de tudtam arról, hogy sokakkal elmérgesedett a viszony. Én sokat köszönhetek neki: Enikő igazgatósága alatt játszhattam el például Bulgakov Mester és margaritájában Woland, az ördög szerepét, ami életem egyik nagy színészi élménye volt” – mondta Lukács Sándor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top