nlc.hu
TV-sztárok

Ők voltak Harry herceg barátnői

Ők voltak Harry herceg exei, mielőtt színre lépett Meghan

Meghan Markle örülne, ha így lenne, de nem ő volt az egyetlen nő Harry herceg életében, akivel hosszabb időre egymásba gabalyodtak.

Harry herceg és a nála három évvel idősebb Meghan 2016-ban ismerkedtek meg, egy közös ismerősük, Violet Von Westenholz gondolta úgy, hogy az égiek egymásnak teremtették őket. 

Az akkor 32 éves Harry sokat panaszkodott Violetnek, akit gyerekkora óta jól ismert, hogy a párkapcsolatai mindig zátonyra futnak, mert a sajtó árgus szemekkel figyeli minden lépését, és ezt hosszú távon egyetlen barátnője sem képes elviselni. Violet nem sokkal ezelőtt találkozott Meghannal egy közös munkának köszönhetően, és mikor jobban megismerte az amerikai színésznőt, aki szintén facér volt, úgy vélte, Harry keresve sem találhatna ideálisabb párt nála.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle

A reményvesztett hercegnek és Meghannak ezért egy közös randit szervezett, amin azonnal megtalálták a közös hangot, és egyre többször keresték egymás társaságát. A színésznőnek egy pillanatig sem volt ellenére az élénk médiaérdeklődés, sőt! Eljegyzésüket 2017 november végén jelentették be, 2018. május 19-én pedig össze is házasodtak, és azóta két gyerekük született. 

Ha most gyorsan utánaszámoltál, te is rájöttél, hogy kapcsolatuk a sokak szerint kritikus hetedik évhez érkezett. Harry herceg életében azért Meghan előtt is voltak hosszabban időző szerelmek, akiket most szépen sorra is veszünk!

Natalie Pinkham
Megnézem
Összes kép (8)

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top