nlc.hu
TV-sztárok
Vécéből kellett kimenteni Dollyt

„Életem legkínosabb pillanatában is röhögtem” – a vécéből kellett kimenteni Dollyt

Koncert előtt beszorult a mellékhelyiségbe, de az énekesnő pánikolás helyett csak nevetett.
Dolly a Dancing with the Stars – Mindenki táncol című műsorban

Élete legkínosabb fél órájáról mesélt mesélt a Blikknek Dolly, aki egy koncertje előtt öt perccel beszorult a vécébe, és egy komplett brigád kellett hozzá, hogy kiszabadítsák.

Minden azzal kezdődött, hogy azt mondták neki, ne a mobil illemhelyre menjen, hanem a szemben lévő másikba. Ám amikor jött volna ki, az ajtó nem nyílt a kulccsal. Ki sem tudott mászni, mert nem volt ablak. A mosolygós énekesnő azonban nem esett pánikba, sőt, ahogy fogalmazott: „életem legkínosabb pillanatában is röhögtem”.

Kívülről többen próbálták menteni, de eltörték a zárat, így már onnan sem lehetett kinyitni az ajtót, ami ráadásul befelé nyílt, így ki sem lehetett feszíteni. A hely tulajdonosa mindent bevetett, végül kivésték az ajtókeretet, így tudott kiszabadulni az énekesnő. 

Amikor kijutottam, a röhögéstől nem tudtam beszélni, megnyugodtak, hogy nem vagyok megijedve, mert addig úgy voltak, hogy »Szegény Dollyka beragadt a vécébe«, erre kijövök röhögve

– mondta a Blikk kamerái előtt Dolly, aki nemrégiben 10 kilótól szabadult meg, és nagyon büszke arra, hogy 70 fölött is tudott fogyni. 

(Kiemelt kép: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top