nlc.hu
TV-sztárok

Száraz Dénes a sörreklámban

„Nincs karikás ostorom, nem vagyok betyár” – felejthetetlen a sörreklám, amivel híres lett Száraz Dénes

Már a reklám előtt is foglalkoztatott volt a szakmában, ám az országos ismertséget a reklám hozta meg számára.

Száraz Dénes kiskamasz kora óta a világot jelentő deszkákra vágyott és sokat is tett azért, hogy felnőttként színészetből keresse a kenyerét. Kétszer jelentkezett a a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, másodszor fel is vették, Máté Gábor és Horvai István osztályába került. Az iskola elvégzése után több színházban is játszott szabadúszóként. 

Bár számos darabban szerepelt és ismert volt a színházi szakmában, az országos hírnevet mégis a Soproni sörreklám hozta meg számára, amire minden bizonnyal a magyarok háromnegyede a mai napig emlékszik.

2010 és 2016 között a Jóban Rosszban 166 epizódjában szerepelt, ami az egyik leghosszabb munka volt az életében. Megfordult azonban más szériákban is, játszott többek között a 200 első randi és a Korhatáros szerelem c. produkciókban is, majd 2020 nyarán kiderült, hogy ő veszi át Szabó-Kimmel Tamás szerepét a Mintaapákban. 

,,Örülök, hogy megkaptam. Vágytam már rá, mert imádok forgatni. Legutóbbi az Ízig vérig heti sorozatban dolgoztam 2018-ban. Bíztunk benne, hogy lesz folytatás, de nem. Azóta vártam valami lehetőségre. Ez most adódott, és gondolkodás nélkül kihasz­nálom”– mondta akkor a színész.

Száraz Dénes Mintaapák

Száraz Dénes (Fotó: TV2)

Na de arra emlékszel, amikor először feltűnt a Jóban Rosszban c. sorozatban Falvai Tamás atyaként?

Száraz Dénes Jóban Rosszban

A Jóban Rosszban forgatása 2010-ben (Fotó: Rozmanitz Gábor)

Száraz Dénes egyébként nemrég ismét egy napi sorozatot forgatott, hiszen a Hazatalálsz című produkcióban is szerepel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top