nlc.hu
TV-sztárok

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra fontos évfordulót ünnepelt

„Köszönök mindent szerelmem” – fontos évfordulót ünnepeltek Rácz Jenőék

Sok minden történt a párral az elmúlt négy évben.

Négy éve annak, hogy Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóri egymásra talált A Konyhafőnök című műsor forgatásán.  A pár egy meghitt vacsorával ünnepelte meg az évfordulót, a sztárséf pedig a következő sorokkal üzent szerelmének: „Elhívtalak randizni és azóta te vagy a nagy Ő! 4 év, soha nem kívánhatnék nálad jobb feleséget, köszönök mindent szerelmem.”

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri 2021 júliusában házasodott össze, 2022 áprilisában pedig világra jött kislányuk, Kamilla.

„A stabil párkapcsolatoknak az egyik alappillére, hogy felnézz a másikra. Legyen az bármi is, amit csinál, úgy tudj a másikra nézni, amikor hazajön, vagy mesél arról, amit csinál, hogy »azta, de jó lenne, ha én is tudnék ilyet«, vagy legalábbis motiválna. Ez az egyik titka a mi kapcsolatunknak, hogy nagyon motiváljuk egymást. Nyilván más-más területén az életnek, de onnan látszik, hogy mi jól működünk együtt, hogy sokkal jobbak vagyunk, mióta megismerkedtünk. Rengeteg eredményt értünk el, felsőbb szintre jutottunk el, mint amit terveztünk, elértünk egy csomó célt. Nem hátráltattuk egymást, hanem nyomjuk előre” – nyilatkozta nemrég Dóri a kapcsolatukról.

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra

Fotó: Sajtóklub/RTL

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top