nlc.hu
TV-sztárok

Rácz Jenő karácsonyi fotója

Csodaszép karácsonyi fotón Rácz Jenő családja

Az idei karácsonyuk más lesz, mint az eddigiek.

Amióta megszületett Rácz Jenő és Gyuricza Dóri kislánya, Kamilla, teljes lett az életük. Ugyan a mai napig tanulják, hogyan legyenek jobb szülők, illetve a gyerek mellett miként fordítsanak egymásra kellő időt és figyelmet, ám mint mesélik, eddig semmi okuk panaszra.

Rácz Jenőék idei karácsonya más lesz, mint eddig: először ünnepelnek családként

Rácz Jenő,

Rácz Jenő, Rácz-Gyuricza Dóri és a kislányuk, Kamilla – Forrás: Story magazin – címlap

A karácsonyt már az új otthonukban töltik, de az ezt megelőző hónapok rettentően feszítettek voltak. „Emberpróbáló hónapok vannak mögöttünk. Talán ez volt életem legnehezebb periódusa, aminek részben az egészségem látta kárát. (…) Nem bírta a szervezetem a strapát. Egyszerre forgattam A Konyhafőnök VIP-t, felügyeltem az éttermeimet, szerveztem a külföldi projekteket, közben naponta háromszor jártam ki a házhoz, hogy felügyeljem a felújítást. És nem utolsósorban, próbáltam minél több időt a feleségemmel és a kislányommal tölteni. És amikor velük vagyok, persze rájövök, nincs olyan munka, elismerés vagy akár díj, ami többet érne náluk. Mindent értük teszek” – vallotta a Story magazinnak adott interjúban a sztárséf.

Rácz Jenő,

Rácz Jenő A Konyhafőnök VIP-ben – Fotó: Sajtóklub

Mint mondja, nem győzik gyönyörködni a kislányában. „Kamilla olyan szép, hogy néha megkérdezem magamtól, biztosan a mi gyerekünk?!” – mesélte nevetve.

Bővebben a Story magazin ünnepi dupla számában!

Story magazin - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top