nlc.hu
TV-sztárok

Már a 9. hónapban jár Gyuricza Dóri

Heteken belül megszületik Rácz Jenőék kislánya: „Nappal apa, este étteremtulajdonos leszek”

A leendő szülők már a napokat számolják az első gyermekük születéséig.

Gyuricza Dóri a várandósságának 9. hónapjában jár, és mivel a kis Kamilla már bármikor megérkezhet, izgatottabb aligha lehetne, éppúgy, mint a férje, Rácz Jenő. A babaszobával már elkészültek, amit kizárólag a BEST magazinnak mutattak meg.

Gyuricza Dóri és Rácz Jenő

Gyuricza Dóriék már nagyon várják, hogy a kezükben tarthassák a kislányukat (Fotó: Sajtóklub)

„Próbálok semmire nem rágörcsölni, csak élvezni a hajrát. A férjem már készenléti üzemmódba kapcsolt, muszáj is neki, ha ott akar lenni a szülésnél. Finoman szólva is rengeteget dolgozik. (…) Életünkben nem töltöttünk ilyen kevés időt együtt, mint az utóbbi hetekben, de ez az ’áldozat’ kellett ahhoz, hogy amikor Kamilla megérkezik, Jenő többet tudjon velünk lenni” – mesélte Gyuricza Dóri, akinek a férje nemcsak a szülőszobán szeretne jelen lenni, hanem az első napokban is. 

„Sajnos hetekre nem fogok tudni szabadságra menni, sőt ha bármi gond adódna valamelyik éttermemben, nincs mese, menni kell. (…) Azon leszek majd, hogy mielőbb megtanuljak ügyesen lavírozni köztük és a munkám között. Nappal apa, este étteremtulajdonos leszek” – mondta Rácz Jenő.

Mivel a jelenlegi lakásukban épphogy elférnek, a leendő szülők azt tervezik, hogy mire a kislányuk elindul, addigra már kertes házban fognak élni. Már nagyban keresik a leendő otthonukat, ahol több gyerekkel is elférnének, így ha majd jön a második baba, nem kell ismét költözniük.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Olvass még Rácz Jenőékről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top