nlc.hu
TV-sztárok

Elveszett New Yorkban Lakodalmas Didi és párja

Rémálom New Yorkban: elveszett a városban a Muzsika TV műsorvezetője, Csonka László

Emiatt pedig egy koncertet is lekésett a mulatós zenész.

A Muzsika TV műsorvezetője, Lakodalmas Didi és partnere – akivel az életben is egy párt alkot –, Gabriella nemrég New Yorkba utaztak. A városnézés mellett jutott idő egy kis munkára is, ugyanis több előre lekötött fellépésük volt a Nagy Almában. Bár már jártak ott korábban, mégis eltévedtek, ami kis híján rémálommá tette a kirándulást.

Lakodalmas Didi

Fotó: Facebook

„A szabadidőnket szerettük volna jól kihasználni a menyasszonyommal, így nekivágtunk a városnak. Általában kísérettel mentünk mindenhova, kivéve azt a napot, ami csaknem tönkretette a kint töltött időnket. A vendéglátóink egy spanyol negyedig vittek bennünket, kiszálltunk a kocsiból és elindultunk nézelődni. Úgy beszéltük meg, hogy délután, amikor már szeretnénk visszamenni a szálláshelyünkre, hívjuk őket, és a megbeszélt helyen fölvesznek minket. Ezzel a tudattal vágtunk neki a nyüzsgő városnak. Teljes nyugodtsággal jártuk a boltokat, nagyon jól éreztük magunkat, de miután már lejártuk a lábunkat, Gabriellával úgy döntöttünk, visszamegyünk egy kicsit pihenni az esti fellépés előtt” – mesélte a Borsnak – polgári nevén – Csonka László, hozzátette, ezen a ponton valahogy eltévedtek és az egyik rosszabb hírű negyedben találták magukat. 

„Az európai telefonkártyákat kint nem lehet használni, így csak internet segítségével tudtuk volna értesíteni a szállásadónkat, azonban hiába próbálkoztunk több gyorsétteremmel is, az egyik zárva volt, a másikban ez a szolgáltatás nem volt elérhető. Mindent megpróbáltunk, de nem találtunk olyan helyet, ahol a szabadon használható wifire csatlakozhattunk volna. Végül kétségbeesetten álltunk az utcán, és nem tudtuk hirtelen, hogy mihez kezdjünk. A páromat nem győztem nyugtatni, annyira megijedt, folyamatosan sírt” – részletezte a műsorvezető, majd arról is beszámolt, hogy gyűltek körülöttük a emberek, majd egyszer csak mindenféle javakat kínáltak a párjáért cserébe.

A történet végül boldogan ért véget, hiszen megtalálta őket az egyik barátja, aki segített nekik eljutni a szállásukig. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top