nlc.hu
TV-sztárok

VV Ákos sokat keres az OnlyFans-szel

VV Ákos az OnlyFansszel teremtené meg magának az anyagi biztonságot

Az utóbbi időben elég sok influenszer és ismert ember választja ezt az utat.

VV Ákos több hónapot kihúzott a ValóVilág-villában, a finisben azonban már nem volt helye. Ennek ellenére pozitívan látja a bent töltött időszakot és most pénzre váltaná a hírnevét. Ezért indított egy OnlyFans-fiókot, ami már most jól termel számára.

VV Ákos

Fotó: RTL

„Az OF-be is sok energiát kell belefektetni, hogy normális profilunk legyen. Jelenleg is munkát keresek. Nem ártok senkinek, ezért nem értem, hogy miért zavarja ez az embereket. Lehet, többen is megtennék, de nincs rá lehetőségük. Csak magamért csinálom, és olyan jövőt akarok teremteni ezzel, amire később majd büszke lehetek. Ha kevesebb munkával több pénzt lehet keresni, akkor élni kell a lehetőséggel. (…) Ha az Only Fans-oldalammal megkeresek havi szinten 350 ezer forintot, akkor én már azt mondom, hogy nyugodt és boldog vagyok. Ez elegendő arra, hogy mindent kifizessek és legyen idő a hobbijaimra is, amiből szintén pénzt szeretnék csinálni” – mondta a villalakó a Blikknek, majd hozzátette, a többi social platformját is folyamatosan frissíteni fogja, hogy fenntartsa az érdeklődést. 

„A jövőben szeretnék foglalkozni a YouTube-, TikTok- és az Instagram-fiókjaimmal, viszont mivel ezek időt igényelnek, nem árt, ha mellette van egy fix bevételi forrásom is. Azt a pénzt, amit ezáltal megkeresek, az ad egy biztonságérzetet, így mellette olyan dolgokkal tudok foglalkozni, ami érdekel” – nyilatkozta VV Ákos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top