nlc.hu
TV-sztárok

VV Ákos megnevezte párbajellenfelét

ValóVilág: VV Ákos megnevezte a párbajellenfelét

Többek szerint nem volt meglepő Ákos döntése.

Hamarosan sor kerül a ValóVilág11 harmadik párbajára, melyben VV Ákos dönthette el, kit hív ki a megmérettetésre. Ákos felsorakoztatott négy villalakót: VV Ricót, VV Barnát és VV Bibit, VV Krisztit

VV Ákos

Fotó: RTL

Ákos Ricóval kezdte a sort, akinek azt hozta fel, nem egyezik a véleményük arról, mit jelent, amikor valaki középpontban akar lenni, de hozzátette, szerinte a férfi egy jó ember és szeretné látni a viccesebb, visszafogottabb énjét is. Következett Barna, akinek azt mondta, nincs akkora önbizalma, hiszen nem merte egyik lányra sem tenni a szavazatát, vagy ennek az is lehet az oka, hogy akkor elveszítene valakit, aki őt szórakoztatja bent a villában. Majd Kriszti sem kapta meg a kendőt, mert bár úgy érzi Ákos, hullámzó a kapcsolatuk, most épp jó szakaszban vannak, amit szeretne megtartani. 

Végül Bibihez egy hosszabb beszédet intézett. „Bibi, a mi kapcsolatunk állandóan fent és lent van. Azt mondtad, most úgy érzed, jobb viszonyban vagyunk. Én úgy érzem, miután rám raktad a jelet, hogy egy olyan pontot adtál nekem, hogy azzal a bizalmam, amivel feléd akartam nyitni, teljesen megrendült. Már nem érzem azt a kapcsolatot, amit felakartam volna veled állítani, nem érzem, hogy ez már ki tud alakulni, ezért nem tehetek mást. Mindig mondtad, hogy nem választalak téged, most az egyszer téged választalak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top