nlc.hu
TV-sztárok

VV Bibi őszinte vallomást tett

ValóVilág: „Nekem két halott kisbabám van” – VV Bibi őszinte vallomást tett

Egyre több közös van Bibiben és VV Pirosban.

VV Bibi és VV Piros között folyamatosan feszültség van a ValóVilág 11-ben. A két villalakó annyira nem jön ki jól egymással, hogy Piros úgy tervezte, Bibit viszi magával párbajra, de mivel kimondta a nevét, büntetésképpen ezt már nem teheti meg. Most úgy néz ki, kezdik elásni a csatabárdot, ugyanis egy mély beszélgetést követően kiderült, több közös dolog is van bennük. 

VV Bibi

VV Bibi

„Egy jelmondatom van: a boldog ember nem bánt mást. Nem is voltál hajlandó bocsánatot kérni még azóta sem, hogy az anyukámat a szádra vetted, sőt másnap direkt négyszemközt felhoztam neked és akkor is azt mondtad, hogy soha nem fogsz ezért bocsánatot kérni. Csalódtam is és bezárkóztam, azért, mert te bezárkóztál” – mondta Piros Bibinek, aki később azt válaszolta, több közös is van bennük, amiben a másik lány is egyetértett. Az egyik ilyen, hogy mindketten veszítettek már el kisbabát, ráadásul nem olyan régen. 

„Nekem kettő halott kisbabám van és gondoltam, azért álltál te is az egészhez így, mint én” – mondta Bibi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top