nlc.hu
TV-sztárok

VV Bibi a balesetéről beszélt

VV Bibit korábban elütötte egy kamion rollerezés közben

Durva történetet osztott meg villatársával.

A ValóVilág villalakói szó szerint 0-24-ben együtt vannak, így valószínűleg olyan dolgok is napvilágot látnak, amelyekről még talán a legközelebbi barátaiknak sem beszéltek. A minap VV Bibi VV Danival beszélgetett, és megosztotta vele, hogy korábban elütötte egy kamion rollerezés közben – szemlézte a műsort a 24.hu.

VV Bibi

Fotó: RTL

Amíg a buszra vártak a barátaival, rollereztek a megállóban, Bibi azonban figyelmetlen volt és nem hallotta, hogy érkezik egy kamion a háta mögött. „Egy másodpercen múlt, hogy ne a roller csússzon be a kamion alá, hanem én, és akkor meghalok. A fogam letörött, annyi volt a baj” – emlékezett vissza a fiatal lány. Elárulta, kórházba került megfigyelésre, de mivel másnap dolga volt, kérte, hogy engedjék ki. 

„Mondtam az orvosnak, hogy engem haza kell engedjen, mert holnap elsősegély versenyem van, és nekem oda mennem kell!” – zárta a beszélgetést Bibi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top