nlc.hu
TV-sztárok

Varnus Xaver végakarata

Varnus Xaver több végrendeletet is írt, mert szerinte a világ jogilag nincsen összehangolva

Az orgonaművész bebiztosította magát.

Olaszország, Kanada, Berlin, Mezőlak, Budapest, Balaton-felvidék – a művésznek mindenütt van lakása, mindenütt otthon érzi magát. Varnus Xaver bár még nem búcsúzik, elárulta, hogy bebiztosította magát a jövőre nézve, sőt, olyannyira előre gondolkodott, hogy több végakaratot is írt.

Varnus Xavér

Varnus Xavér (Fotó: Schumy Csaba)

„Több is, mert a világ jogilag nincsen összehangolva, és az egyik országban készített végrendeletem nem érvényes a másikban. Amikor veszek egy ingatlant, rögtön módosítanom kell a végrendeletet. Szeretnék egyszer majd úgy elindulni a másvilági konflissal, hogy igazságot szolgáltassak azoknak, akik egy életen át lojálisak voltak hozzám” – mesélte Xaver a BEST magazinnak. Az orgonaművész arról is vallott, hogyan osztja be a pénzét. 

„Ha valaki szorgalmasan dolgozik, egy életen át visszafogottan költekezik, és okosan fekteti be a pénzét, az alighanem nyugodt öregkorra számíthat. Nagyanyám pofonegyszerű definíciót állított fel: boldogtalan az az ember, aki száz forintot keres, de százegyet költ el, ám boldog az, aki száz forintot keres, és csak kilencvenkilencet költ.” 

További részletek a ma megjelent BEST magazinban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top