nlc.hu
TV-sztárok

Kommentelők Berki Mazsi szájfeltöltéséről

Berki Mazsi szájfeltöltésén pörögnek a kommentelők

Egyesek szerint ismét szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát az üzletasszony.

Mint a Bors írja, az utóbbi időben rengetegen találgatták, hogy mitől változott meg ennyire Berki Mazsi. Sokaknak feltűnt, hogy az arcán sem stimmel valami. Gyanakodni kezdtek plasztikai beavatkozásra, a találgatások pedig beigazolódtak. Akkor az üzletasszony a közösségi oldalán bevallotta, hogy megcsináltatta az ajkait, mivel – mint indokolta – “vékony ajkat, azaz csíkszájat örökölt”.

Berki Mazsi

Egyszer már beszélt a szépészeti beavatkozásairól Berki Mazsi  – Forrás: TV2 / Ütős Ötös – videó

A bulvárlap szerint egyeseknek most ismét feltűnt, hogy Berki Krisztián özvegyének az ajkai ezúttal még dúsabbnak látszanak, ezért egyből arra tippelnek, hogy ismét tű alá feküdhetett. “Megint töltetett a szájába?” – szúrták ki a kommentelők.

Berki Mazsi

Újabb beavatkozása volt Berki Mazsinak? – Forrás: Reddit

Az üzletasszonyt egyébként tejben-vajban füröszti az új párja, Zoltán. A luxusautókkal kereskedő, dúsgazdag vállalkozó drágábbnál drágább kocsikhoz segíti hozzá az özvegyet, aki a 75 milliós Mercedes terepjáró után immár egy 80 milliós autócsodát vezet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top