nlc.hu
TV-sztárok

Majka felajánlása

Majka több millió forinttal segíti a súlyos balesetet szenvedett Mehringer zenekart

A rapper úgy érezte, hogy tennie kell valamit.

Ahogy korábban megírtuk, súlyos balesetet szenvedett az X-Faktor 4. helyezettje, Mehringer Marci és zenekara pénteken. Az énekes is megsérült, a zenekar három tagja súlyos állapotban került kórházba, egyikük az intenzíven van. Majka felfigyelt a zenéjükre, sőt a koncert után fel is kereste a frontembert, hogy gratuláljon a pályájukhoz és sok sikert kívánjon a jövőbeli célokhoz. A közös chatelést egy csapatfotó zárta, amit a kisbusz hátsó ülésén készített Mehringer Marci Majkának. Sajnos rá néhány percre a gépjármű egy defekt következtében felborult. A balesetben a zenekar egyik tagja súlyos-életveszélyes, a buszban utazó többi zenész és a stáb tagjai nagyrészt nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A csapat teljes hangszerparkja megsemmisült, koncertbevételeik előre láthatóan az év hátralévő részére kiesnek.

Majka meghallva a hírt, felkereste a zenekart és felajánlotta, hogy a Majka Produkció megveszi a több millió forintot érő hangszereket, majd egy videóban beszámolt az interneten is az esetről és mihamarabbi felépülést kívánt a zenekari tagoknak. Íme a bejelentés:

A rapper egyébként szombaton ünnepelte 44. születésnapját egy telt házas nagykoncerttel a Balaton déli partján. 

Majoros Péter (Majka)

Majoros Péter (Majka) (Fotó: Olajos Piroska)

A Fábián Juli Alapítványon keresztül elindult egy adománygyűjtés a Mehringer zenekar számára. A kitűzött cél ötmillió forint – a kár jelenleg becsült értéke, a hangszerjavítás és -pótlás, valamint a rehabilitáció költségei. Amennyiben a gyűjtés túllépi az elért célt, a fennmaradó összeggel a zenekar kérésére a Tolna Megye 104 Mentőalapítványt támogatják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top