nlc.hu
TV-sztárok
Papp Gergő autóbalesete

Papp Gergő autóbalesetet szenvedett a viharban

Szerencsére senkinek nem esett baja.

Péntek éjszaka ítéletidő csapott le az országra, amely nem csak ijesztő látványt nyújtott, de rengeteg városban és otthonban okozott komoly károkat. Vannak, akik még most is a kidőlt fákat, lerepült tetőket javítgatják azóta is. 

A sztárokat sem kímélte az időjárás, Sasvári Sándor csömöri birtokát is kegyetlenül megtépázta a vihar. Mint kiderült, az RTL Reggeli műsorvezetője sem úszta meg szárazon. Papp Gergő 24 óráig elérhető Instagram-történetében számolt be arról, hogy barátaival autóbalesetet szenvedtek – szúrta ki a Bors

Papp Gergő

Fotó: RTL

Mint köztudott, a műsorvezető a kirándulás és túrázás szerelmese, melynek úgy vélte, egy kis eső nem lehet az akadálya, a körülményeket tekintve viszont barátaival egy négykerék-meghajtású dzsippel indultak el. A műsorvezető Instagramra feltöltött történetéből azonban kiderült, egy murvás úton halad, amikor az autójuk eddig ismeretlen körülmények között az út szélére sodródott, majd onnan félig az árokba csúszott. Az esőtől felázott puha kőzetrétegbe tengelyig süllyedt a több tonnás dzsip, ahonnan még a négykerék-meghajtás ellenére, segítség nélkül többé ki sem tudtak jönni. Végül autómentőt kellett hívniuk, a jármű kihúzását pedig videón örökítette meg Gergő. 

A balesetben szerencsére senki nem sérült meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top