nlc.hu
TV-sztárok

Oszvald Marika a vihar okozta károkról

Oszvald Marika még takarítja a vihar okozta károkat: „Vasárnap óta szinte meg sem állunk”

Már elfogadta, úgysem tudja visszacsinálni a történteket.

Péntek éjszaka ítéletidő csapott le az országra, amely nem csak ijesztő látványt nyújtott, de rengeteg városban és otthonban okozott komoly károkat. Oszvald Marika csak vasárnap hajnalban szembesült a károkkal, amikor hazaért a soproni előadásáról a gödöllői nyaralójába, ott lakik ugyanis minden év áprilisától egészen novemberig. A vihar majdnem mindent tönkretett nála: fák dőltek a medencére, mindenfelé letört ágak mutatták a viharos szél útját.

Oszvald Marika

Fotó: TV2

Az Operettszínház sztárjának még mindig nem sikerült teljesen eltakarítania, amit az ítéletidő hagyott maga után. „Vasárnap óta szinte meg sem állunk. A medence mellett lévő kis erdőmben nagyon laza a talaj. Így az ott lévő fát nagyon megrongálta a vihar. Letört, csaknem kidőlt, gyorsan kellett lépni, nehogy a medencére zuhanjon. Óriási anyagi kárt tudott volna okozni, a plexit darabokra törhette volna. A víz viszont tele van ágakkal, levelekkel, borzalmasan elkoszolódott. Sajnos nem voltam itthon, nem rögzítettem a tetejét, a nagy szél, ahogy belekapott, egymásba csapta a fedelét és kinyílt. Ráadásul az apácarácsos kerítést a földből kidöntötte, azt is majd helyre kell hozni. Még a hűtőm olvadt ki, mert több mint ötven órán át nem volt áram. A ház, mivel könnyűszerkezetes, sajnos nagyon beázott. Ahogy itt mesélték, konkrétan keresztbe esett az eső. Nem tocsogott a víz bent, viszont a plafon és az oldala nagyon vizes lett. Most is hatalmas szél van, de remélem, ez már nem okoz több gondot. Bőven lesz még itt teendő, mire eltakarítunk mindent, és még majd egy festéssel is számolnom kell. A falak hiába fognak kiszáradni, egészen biztos foltokban nyoma marad a beázásnak.”

A színésznő azonban nem végzett teljesen a munkálatokkal, ugyanis kisunokája a fővárosba szólította. „A kisunokám a legfontosabb számomra, és most indulok hozzájuk. Nem érdekel semmi, mert úgysem tudom nem megtörténtté tenni a dolgokat” – jelentette ki a minap a Borsnak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top