Jázmin Viktória bántalmazó exéről: „Elkapta a hajamat, letiport a földre és ordibált velem”

T. D. | 2023. Augusztus 08.
Azóta is felvillannak neki a traumatikus emlékek.

Jázmin Viktória jelenleg a Celebrandiban keresi a szerelmet, ahol az első adásokban elmesélte, több rossz tapasztalata van a férfiakkal, mint jó. Kiderült, a 22 éves szépségkirálynőt volt barátja bántalmazta, annyira, hogy a szakítás után még pszichoterápiára is elküldték. Most azonban késznek érzi magát arra, hogy ismét kinyissa a szívét egy férfinak. 

Fotó: RTL

A Puskás-Dallos Randiügynökségnél járt a legutóbbi epizódban, ahol Bogi következő randipartneréről mesélt. A beszélgetés során a szépségkirálynő elmondta, mai napig pokollá teszi az életét, amit az exe hagyott maga után. 

„Voltak olyan esetek, hogy elmentem valakivel és volt egy tök hasonló szituáció, máshogy fogott meg vagy nem tudom, és én megijedtem, előjöttek azok a dolgok, amik megtörténtek – magyarázta a modell, aki ezt követően részleteket is elárult arról, mit tett vele volt barátja. – Tök aranyos befont copfban volt a hajam és elkapta a hajamat, letiport a földre és konkrétan ordibált velem. 10 százalékon volt a telefonom, zokogtam, sírtam, nem tudtam, mit csináljak… Az a baj, hogy nem egy volt. Rengetegfajta bántalmazás létezik. Volt olyan, aki olyan szinten bántott szavakkal…”

A lány elmondta, sose mert korábban ezekről beszélni, még a saját szüleivel sem. 

Exit mobile version