nlc.hu
TV-sztárok

Korda Györgyék vallomása

Korda György: „Idén nem hívtak meg minket a Szigetre”

A pár koncertjein mindig hatalmas tömeg tombolt.

Bár Balázs Klári és Korda György az elmúlt években rendszeresen felléptek a Szigeten, idén mégsem szerepel a nevük a színpadra lépő előadók között. A pár a Blikknek nyilatkozott az ügyben. 

„Egyszerűen az történt, hogy idén nem hívtak meg minket a Szigetre. Igaz, más fesztiválra, például az EFOTT-ra vagy a Campusra igen, sőt, a Plázson is lesz nagykoncertünk. Tényleg nem baj ez, ahogy látjuk a fellépőket, most más irányba indultak a szervezők, de szívesen visszatérünk máskor” – mondta a lapnak Korda György, majd azt is kifejtette, mi lehet a fesztiválszervező döntésének hátterében.

Balázs Klári és Korda György

Balázs Klári és Korda György (Fotó: Schumy Csaba)

„Idén mi léptünk egy szintet, már nem lépünk fel, csak zenekarral, illetve egy menedzsment intézi a dolgainkat. Öt zenész és hat táncos van velünk a színpadon, és persze, a műszaki csapat, így közel húszan dolgozunk együtt, hogy a kivetítővel és csodás látvánnyal összerakott másfél órás koncert tökéletes legyen” – fogalmazott a társasházba költözött énekes. A fesztivál reagált a hírekre és elmondták, mi a valódi indok.

„Minden tiszteletünk Gyuri bácsié, imádjuk a koncertjei minden pillanatát, de a Sztereo Színpadunk felhozatalából is látszik, hogy idén a slágertörténelem egy későbbi korszakát járjuk körül. Bár Korda György örök érvényű klasszikus, azt is tudomásul kell vennünk, hogy az új Balázs–Korda-produkció már kinőtte a színpad adta technikai lehetőségeket.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top