nlc.hu
TV-sztárok

Korda György és Balázs Klári nem bírják ki egymás nélkül

Balázs Klári Korda Györgyről: „El sem tudom képzelni, hogy ne legyen mellettem”

Korda György és Balázs Klári megható interjút adtak: elárulták, hogy ilyen hosszú házasság után is még mindig csak egymásért élnek.

Balázs Klári és Korda György a hot! magazinnak adtak interjút, melyben megosztották, milyen fontosak egymásnak mind a mai napig. Sőt, az is kiderült, hogy több mint negyvennégy év házasság után sem képesek fél óránál többet külön tölteni. 

„Ha Klári nincs mellettem, nem tudok elaludni – magyarázta az énekes. – Ha valahova elmegy fél óránál tovább, azonnal telefonálok neki, hogy merre van. A színpadról nem engedem le: megmondtam a zenei szerkesztőknek, hogy ragaszkodom hozzá, hogy minden dalban legyen ott. Annyira beleveszem mindenbe, hogy a Reptért is közösen adjuk elő.

Nekem egy biztonságérzetet ad az életben és a színpadon, ha velem van Klári.”

Márpedig az énekes házaspár nem keveset szerepel a színpadon – májusban nagykoncertjük lesz a Papp László Budapest Sportarénában –, amit minden fellépésük alkalmával gyakorlatilag felrobbantanak. Ez pedig ennyi idősen nem kis teljesítmény.

Odafigyelnek egymásra

Korda György tudatosan törekszik arra, hogy szellemileg és fizikailag is a legjobb formáját hozza: „szellemileg nem kell edzenem magam, mert kártyás ember vagyok. Az megmozgatja az agyat és a memóriát. Klári mellettem lett kártyás.” Az énekes emellett rendszeresen szobabiciklizik, mert mint mondja, nála inkább a „a futóművel van gond, az szorul felújításra, de az ember tisztában van vele, hogy a korral határai is vannak.” Az egészségének megőrzője elsősorban a felesége, akinek az énekes elmondása szerint „sokan pedig megköszönik, hogy így vigyáz rám.”

Korda György és Balázs Klári

Fotó: Nagy Zoltán/Fotocentral

„Ebben rengeteg munka van – tette hozzá Balázs Klári. – Vigyáznom kell az egészségére, hogy mikor, mit és mennyit iszik, illetve eszik.

El sem tudom képzelni, hogy ne legyen mellettem. Nem foglalkozunk az elmúlással, de mindent megteszünk egymásért.

Reggelente a férjem lassan szokott ébredezni, én addig megcsinálom a gyümölcsöket, előkészítem a kávét, a vitaminokat és a táblagépét, amit a születésnapjára kapott.”

Több, mint négy évtizedes házasságuk alatt megtanulták, hogy tényleg számíthatnak egymásra, és a mai napig tartják magukat ahhoz, amit az esküvőn megígértek egymásnak: hogy jóban-rosszban kitartanak egymás mellett. „Ennek a hosszú együttlétnek egy hátulütője van: az ember a másik baját a magáénak érzi.

Bármi történik Klárival, nekem az úgy fáj, mint neki, ha nem jobban. Ez így van fordítva is.

 

Ha csinálnunk kellene egy mérleget, hogy mi a jobb, kettesben maradni-e vagy egyedül, én minden esetben azt válaszolnám, hogy maradjunk kettesben minél tovább” – fogalmazta meg Korda Görgy.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top