Mit számít a kora?! Boldog sztárpárok, ahol a nő az idősebb

Debreceni Andrea | 2023. Augusztus 09.
Ezek a sztárpárok nem foglalkoznak a korral, vagy a korkülönbséggel. Köszönik, nagy eltéréssel is boldogok egymás mellett!

A kor csak egy szám, szokták mondani, azonban még Hollywoodban is gyakran szaladnak fel a szemöldökök, ha az a bizonyos korkülönbség nem a férfi, hanem a nő javára írható. Márpedig a sztárgyár környékén mindig is akadtak ilyenek – lásd Demi Moore és Ashton Kutcher kapcsolatát, amit furcsának bélyegeztek, pedig nyolc évig együtt voltak –, és most is szép számmal találni ilyen párokat. Őket mutatjuk most galériánkban!

Heidi Klum és Tom Kaulitz

Heidi Klum és zenész férje, Tom Kaulitz között 17 év van a modell javára. (Fotó: Getty Images/Samir Hussein)

Sam Taylor-Johnson és Aaron Taylor-Johnson

A szürke ötven árnyalata rendezőjének, Sam Taylor-Johnsonnak és párjának, Aaron Taylor-Johnsonnak a köztük lévő 24 év sem okoz láthatóan problémát. A rossz nyelvekkel pedig nem törődnek. (Fotó: Getty Images/Stephane Cardinale – Corbis)

Priyanka Chopra és Nick Jonas

Senki nem értette, hogy a fiatal Jonas testvér, Nick miért választott egy nála 11 évvel idősebb nőt kedvesének, aztán feleségének, de az idő őket igazolja. (Fotó: Getty Images/Tristan Fewings)

Britney Spears és Sam Asghari

Britney Spears és Sam Asghari között is 12 év korkülönbség fedezhető fel, a színész két évvel fiatalabb, mint Spears húga, Jamie Lynn. (Fotó: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin)

Blake Shelton és Gwen Stefani

Hiszed vagy sem, Gwen Stefani is hét évvel ráver Blake Shelton korára. Ennek ellenére nagyon jól megvannak már évek óta. (Fotó: Getty Images/Steve Granitz)

Courtney Cox és Johnny McDaid

A Jóbarátok Monicája, Courteney Cox és zenész kedvese, Johnny McDaid egy évtizede alkotnak egy párt, pedig a férfi 12 évvel fiatalabb, mint a színésznő. (Fotó: Getty Images/JC Olivera)

Exit mobile version