nlc.hu
TV-sztárok

Kovács Patrícia mesélt a kapcsolatáról

Kovács Patrícia 15 évvel fiatalabb párjáról: „Csak, van két ember, aki kapcsolódott”

Úgy élik az életüket, mint bármelyik másik pár.

Májusban derült ki, hogy Kovács Patríciára ismét rátalált a szerelem, ráadásul egy kollégája személyében, aki 15 évvel fiatalabb nála. Egy ideig titkolták kapcsolatukat, majd szép fokozatosan felvállalták a nyilvánosság előtt. 

Kovács Patrícia

Fotó: Birton Szabolcs

Mostanra pedig már bátran oszt meg közös tartalmakat Patrícia és kedvese, Medveczky Balázs, akik ezt legelőször akkor tették meg, amikor tandemugráson vettek részt. A színésznő a Nők Lapjának adott interjújában elmesélte, miért pont a tandemugrás következtében vállalták fel, hogy egy párt alkotnak. 

„A környezetünkben már jó ideje tudtak a kapcsolatunkról, de ez a közös ugrás akkora élményt adott mindkettőnknek, hogy úgy éreztük, közzé kell tennünk az Instagramon – mondta a színésznő, aki ezt követően a korkülönbségre is kitért. – Értem, hogy mindenkinek ez jut egyből az eszébe. De közben meg annyi történt csak, hogy van két ember, aki kapcsolódott. És igen, van köztük korkülönbség. Na bumm. Amikor a Korhatáros szerelmet forgattam, akkor is azt gondoltam, hogy se neme, se kora nincs a szerelemnek. Az vagy van, vagy nincs. Bútorboltba és étterembe megyünk, kutyát sétáltatunk, ülünk a villamoson, sorozatokat nézünk. Éljük az életünket – mint mindenki más.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top